ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΣΤΟ MOVEMBER CYPRUS

 Ο φιλανθρωπικός οργανισμός LETSHELP, το προσωπικό της Soteris Pittas & Co LLC και Magnumserve Ltd συμμετείχαν στην καμπάνια Movember Cyprus <<Μαζί αλλάζουμε το πρόσωπο του αντρικού καρκίνου>>. Για όλο το μήνα Νοέμβριο, αφήνωντας μουστάκι, μεταμορφωθήκαμε σε «ζωντανές πινακίδες» ευαισθητοποίησης στήριξης και συλλογής χρημάτων για την ενημέρωση, πρόληψη και θεραπεία του καρκίνου του προστάτη, των όρχεων αλλά και της ψυχικής υγείας των ανδρών.

 

Ο Οργανισμός μας στις 29 Νοεμβρίου 2018 διοργάνωσε επίσης εκδήλωση, όπου φίλοι και συνεργάτες ξυρίστηκαν με σκοπό την συλλογή χρημάτων για τους σκοπούς του φιλανθρωπικού έργου του Movember Cyprus. Από τις εισφορές, την πώληση αναμνηστικών ειδών, την αγάπη και την στήριξη των φίλων που παρευρέθηκαν συγκεντρώθηκε το ποσό των €2334 το οποίο και παραδόθηκε στο Movember Cyprus.

 

Ο Οργανισμός μας θα ήθελε να ευχαριστήσει το Movember Cyprus για την εξαιρετική συνεργασία και να τον συγχαρεί για την προσπάθεια ενημέρωσης, πρόληψης και καταπολέμησης του ανδρικού καρκίνου. Ιδιαίτερες ευχαριστίες στους φίλους του Xtreme Barbers Shop που μας ξύρισαν και τον κο Αχιλλέα Δημητρίου του Capital TV - Cyprus για την συνεχή στήριξη και την κάλυψη της εκδήλωσης.

Ευχαριστούμε ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ τους ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ Φίλιππο Γιαπάνη, Παναγιώτη Παναγιώτου, Michael Ebanoidze και Αντώνη Αλεξόπουλο για την ευγενή τους πράξη να ξυρίσουν τα μουστάκια τους. Η πράξη σας αποτύπωσε ξεκάθαρα το χαρακτήρα και τον σκοπό της εκδήλωσης και η παρουσία τους τιμά ιδιαίτερα τον Οργανισμό μας.

 

 

1.jpg 10.jpg 11.jpg 12.jpg 13.jpg 14.jpg 15.jpg 16.jpg 17.jpg 18.jpg 19.jpg 2.jpg 20.jpg 3.jpg 4.jpg 5.jpg 6.jpg 7.jpg 8.jpg 9.jpg