ΑΠΟΝΟΜΗ 14 ΦΟΙΤΗΤΙΚΩΝ ΧΟΡΗΓΙΩΝ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΜΑΣ

Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 23 Ιουνίου 2021, στις 10μμ, η απονομή των 14 φοιτητικών χορηγιών τις οποίες παραχωρεί ο Οργανισμός μας σε φοιτητές του Πανεπιστημίου Κύπρου με βάση τις ακαδημαικές τους επιδόσεις και κοινωνικοοικονομικά κριτήρια. Η επιλογή των φοιτητών έγινε σε συνεργασία με το Σωματείο Ευημερίας Φοιτητών του Πανεπιστημίου Κύπρου.

Στην λητή αυτή τελετή απονομής παρευρέθηκαν εκ μέρους του Οργανισμού μας ο Ιδρυτής του Οργανισμού κος Σωτήρης Πίττας, η Πρόεδρος του Οργανισμού κα Κωνσταντία Πίττα και οι φίλοι του Οργανισμού μας, κα Ραφαέλα Σάββα (2PLUS AUDIT), η δικηγόρος κα Μαρία Καννάβα (Maria Kannava & Co LLC), ο δικηγόρος κος Μιχάλης Βορκάς (Πρόεδρος Δικηγορικού Συλλογου Λευκωσίας) ως και ο κος Δημήτρης Γκότσης εκ μέρους της οικογένειας κου Σταύρου Γκότση και Δρ. Άννας Πήττα-Γκότση. Εκ μέρους του Πανεπιστημίου Κύπρου παρευρέθηκε ο Πρύτανης κος Τάσος Χριστοφίδης, του οποίου η παρουσία του μας τιμά ιδιαίτερα, ο πρόεδρος του Σωματείου Ευημερίας Φοιτητών του Πανεπιστημίου Κύπρου κ. 'Ακης Σωφρονίου και άλλα μέλη, άλλοι χορηγοί καθώς επίσης και οι δικαιούχοι φοιτητές. 

Οι 14 υποτροφίες (1000 ΕΥΡΩ έκαστη) όπως είχε αποφασιστεί δόθηκαν ώς ακολούθως: Νομική (5 υποτροφίες), Ηλεκτρολόγων Μηχανικών (2 υποτροφίες), Κοινωνικές και Πολιτικές Επιστήμες (2 υποτροφίες), Λογιστικής και Χρηματοοικονομικών (2 υποτροφίες), Ιατρική (3 υποτροφίες).

Η Πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Οργανισμού LETSHELP επιθυμούν να ευχαριστήσουν τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Κύπρου για την παρουσία του στην τελετή απονομής καθώς επίσης τον Πρόεδρο και τα μέλη του Σωματείου Ευημερίας Φοιτητών του Πανεπιστημίου Κύπρου για την εξαιρετική συνεργασία τους.

Η Πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Οργανισμού LETSHELP επιθυμούν να ευχαριστήσουν θερμά τους χορηγούς του Οργανισμού, Soteris Pittas & co LLC – 6000 ευρώ, 2PLUS AUDIT – 3000 ευρώ, Σταύρος Γκότσης και Δρ. Άννα Γκότση – 2000 ευρώ, Μαρία Καννάβα - 2000 ευρώ, Μιχάλης Βορκάς – 1000 ευρώ.

Η Πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Οργανισμού LETSHELP εύχονται στους δικαιούχους φοιτητές καλή σταδιοδρομία και κάθε επιτυχία στη ζωή τους.

 

1.jpg 10.jpg 10a.jpg 11.jpg 13.jpg 14.jpg 15.jpg 16.jpg 17.jpg 18.jpg 19.jpg 2.jpg 3.jpg 4.jpg 5.jpg 6.jpg 7.jpg 8.jpg 9.jpg