ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΚΟΥΠΟΝΙΩΝ ΠΑΣΧΑ 2021

Ο Οργανισμός μας στα πλαίσια των γιορτών του Πάσχα ανακοινώνει πως έχουν παραδοθεί δωροκουπόνια τροφίμων σε οικογένειες που αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες. Ειδικότερα φέτος, όπως και πέρυσι, λήφθηκαν υπόψιν οι έκτακτες ανάγκες που έχουν δημιουργηθεί λόγω της πανδημίας του COVID-19. Συνολικά στηρίξαμε 31 οικογένειες με 156 κουπόνια αξίας 7800 Ευρώ.

 

Eπιλέχθηκαν παιδιά από το Λύκειο Κολοσσίου (9), την Φιλόπτωχο Αδελφότητα Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου Κάτω Πολεμιδιών (8), το Ιδιωτικό Φροντιστήριο ΠΥΡΗΝΑΣ (5), την Φιλόπτωχο Αδελφότητα του Ιερού Ναού Αγίου Στυλιανού Λινόπετρας (5), τον Σύνδεσμο Αυτισμού Κύπρου (3) και μια μεμονωμένη περίπτωση. Ο Οργανισμός και ιδιαίτερα η Πρόεδρος του Οργανισμού Κα. Κωνσταντία Πίττα θα ήθελε να ευχαριστήσει τους υπεύθυνους, τα συμβούλια και τις γραμματείες των Σχολείων και των Ιδρυμάτων αυτών για την συνεργασία.

 

Ο Οργανισμός LETSHELP θα ήθελε να ευχαριστήσει επίσης τα καταστήματα ΚΑΡΣΕΡΑΣ(υπεραγορά-66 κουπόνια), DELNICOL (είδη ένδυσης-39 κουπόνια), FEET FIRST (είδη υπόδησης-39 κουπόνια) και ΤΟ ΜΩΡΟ (είδη ένδυσης-24 κουπόνια) για την από μέρους τους συμμετοχή με την παραχώρηση επιπλέον κουπονιών προς ενίσχυση της προσφοράς μας σε όσους έχουν ανάγκη.

 

Ο Ιδρυτής του Οργανισμού μας Κος Σωτήρης Πίττας, όλα τα μέλη του Οργανισμού μας και ιδιαίτερα η Πρόεδρος Κα. Κωνσταντία Πίττα ευχόμαστε σε όλο τον κόσμο ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ - ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ και η Ανάσταση του Κυρίου να λυτρώσει όλη την ανθρωπότητα από αυτή την πανδημία.