ΑΠΟΝΟΜΗ ΣΠΟΥΔΑΣΤΙΚΩΝ ΧΟΡΗΓΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟ LETSHELP ΣΕ 5 ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΥΠΡΟΥ

Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2021, στις 11πμ, η απονομή των 5 φοιτητικών χορηγιών τις οποίες παραχωρεί ο Οργανισμός μας σε φοιτητές του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου (ΤΕΠΑΚ) με βάση τις ακαδημαικές τους επιδόσεις και κοινωνικοοικονομικά κριτήρια. Η επιλογή των φοιτητών έγινε σε συνεργασία με το Σωματείο Ευημερίας Φοιτητών του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου (ΤΕΠΑΚ).

Στην λητή αυτή τελετή απονομής παρευρέθηκαν εκ μέρους του Οργανισμού μας ο Ιδρυτής του Οργανισμού κος Σωτήρης Πίττας, η Πρόεδρος του Οργανισμού κα Κωνσταντία Πίττα και μέλη του Οργανισμού.

Εκ μέρους του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου (ΤΕΠΑΚ) παρευρέθηκαν κ. Βασίλης Πρωτόπαπας, προιστάμενος της Υπηρεσίας Σπουδών και Φοιτητικής Μέριμνας, η κα. Χριστίνα Βασιλείου Υπεύθυνη Γραφείου Στέγασης και Κοινωνικής Στήριξης καθώς επίσης και 2 εκ των δικαιούχων φοιτητών.

Οι 5 υποτροφίες (1000 ΕΥΡΩ έκαστη) όπως είχε αποφασιστεί δόθηκαν ώς ακολούθως: Τμήμα Εμπορίου, Χρηματ. & Ναυτιλίας (1 υποτροφία εις μνήμη ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΠΙΤΤΑ), Τμήμα Πολ. Μηχ. & Μηχ. Γεωπληροφορικής (1 υποτροφία εις μνήμη ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΣ ΠΙΤΤΑ), Τμήμα Νοσηλευτικής (1 υποτροφία εις μνήμη ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ-ΒΡΑΚΑ), Τμήμα Γεωπ. Επιστ. Βιοτεχ. & Επιστ. Τροφ (1 υποτροφία εις μνήμη ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΟΡΦΑΝΙΔΗ), Τμήμα Επιστημών Αποκατάστασης (1 υποτροφία εις μνήμη κου ΒΑΪΔΗ)

Η Πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Οργανισμού LETSHELP επιθυμούν να ευχαριστήσουν τον κ. Πρωτόπαπα και την κα. Βασιλείου για την παρουσία τους στην τελετή απονομής καθώς και όλα τα μέλη του Σωματείου Ευημερίας Φοιτητών του ΤΕΠΑΚ για την εξαιρετική συνεργασία τους.

Η Πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Οργανισμού LETSHELP εύχονται στους δικαιούχους φοιτητές καλή σταδιοδρομία και κάθε επιτυχία στη ζωή τους.

a.jpg b.jpg c.jpg