ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΑΠΟΡΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 2020

Ο Οργανισμός μας όπως κάθε Χριστούγεννα στα πλαίσια των γιορτών, ανακοινώνει πως έχουν παραδοθεί δωροκουπόνια τροφίμων, ειδών ένδυσης και υπόδησης σε παιδιά οικογενειών που αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες. Συνολικά στηρίξαμε 31 περιπτώσεις με 145 κουπόνια αξίας 7250 Ευρώ.

 

Eπιλέχθηκαν παιδιά από το Λύκειο Κολοσσίου (9), την Φιλόπτωχο Αδελφότητα Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου Κάτω Πολεμιδιών (8), το Ιδιωτικό Φροντιστήριο ΠΥΡΗΝΑΣ (5), την Φιλόπτωχο Αδελφότητα του Ιερού Ναού Αγίου Στυλιανού Λινόπετρας (5), τον Σύνδεσμο Αυτισμού Κύπρου (3) και μια μενονωμένη περίπτωση. Ο Οργανισμός και ιδιαίτερα η Πρόεδρος του Οργανισμού Κα. Κωνσταντία Πίττα θα ήθελε να ευχαριστήσει τους υπεύθυνους, τα συμβούλια και τις γραμματείες των Σχολείων και των Ιδρυμάτων αυτών για την συνεργασία.

 

Ο Οργανισμός LETSHELP θα ήθελε να ευχαριστήσει επίσης τα καταστήματα ΚΑΡΣΕΡΑΣ(υπεραγορά-66 κουπόνια), DELNICOL (είδη ένδυσης-35 κουπόνια), FEET FIRST (είδη υπόδησης-37 κουπόνια) και ΤΟ ΜΩΡΟ (είδη ένδυσης-7 κουπόνια) για την από μέρους τους συμμετοχή με την παραχώρηση επιπλέον κουπονιών προς ενίσχυση της προσφοράς μας σε όσους έχουν ανάγκη.

 

Με την ευκαιρεία των γιορτών η Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Οργανισμού εύχεται σε όλο το κόσμο ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ και ΚΑΛΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ 2021 με Υγεία, Αλληλεγγύη και Ανθρωπισμό.