ΑΠΟΝΟΜΗ 8 ΦΟΙΤΗΤΙΚΩΝ ΧΟΡΗΓΙΩΝ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΜΑΣ

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 15 Ιουλίου 2020, στις 10μμ, η απονομή των 8 φοιτητικών χορηγιών τις οποίες παραχωρεί ο Οργανισμός μας σε φοιτητές του Πανεπιστημίου Κύπρου με βάση τις ακαδημαικές τους επιδόσεις και κοινωνικοοικονομικά κριτήρια. Η επιλογή των φοιτητών έγινε σε συνεργασία με το Σωματείο Ευημερίας Φοιτητών του Πανεπιστημίου Κύπρου.

Στην λητή αυτή τελετή απονομής παρευρέθηκαν εκ μέρους του Οργανισμού μας ο Ιδρυτής του Οργανισμού κος Σωτήρης Πίττας, η Πρόεδρος του Οργανισμού κα Κωνσταντία Πίττα και ο φίλος του Οργανισμού κος Σάββας Σάββα 2PLUS AUDIT. Εκ μέρους του Πανεπιστημίου Κύπρου παρευρέθηκε ο Πρύτανης κος Τάσος Χριστοφίδης, του οποίου η παρουσία του μας τιμά ιδιαίτερα, ο πρόεδρος του Σωματείου Ευημερίας Φοιτητών του Πανεπιστημίου Κύπρου κ. 'Ακης Σωφρονίου και άλλα μέλη,καθώς επίσης και οι δικαιούχοι φοιτητές. 

Οι 8 υποτροφίες (1000 ΕΥΡΩ έκαστη) όπως είχε αποφασιστεί δόθηκαν ώς ακολούθως: Νομική (1 υποτροφία LETSHELP), Ηλεκτρολόγων Μηχανικών (1 υποτροφία LETSHELP), Κοινωνικές και Πολιτικές Επιστήμες (1 υποτροφία Οικογένειας Άννας και Σταύρου Γκότση, 1 υποτροφία LETSHELP), Λογιστικής και Χρηματοοικονομικών (2 υποτροφίες κου Σάββα Σάββα 2PLUS AUDIT), Ιατρική (1 υποτροφία Οικογένειας Άννας και Σταύρου Γκότση), Μηχανικών Υπολογιστών (1 υποτροφία κου Σάββα Σάββα 2PLUS AUDIT).

Η Πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Οργανισμού LETSHELP επιθυμούν να ευχαριστήσουν τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Κύπρου για την παρουσία του στην τελετή απονομής καθώς επίσης τον Πρόεδρο και τα μέλη του Σωματείου Ευημερίας Φοιτητών του Πανεπιστημίου Κύπρου για την εξαιρετική συνεργασία τους.

Η Πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Οργανισμού LETSHELP επιθυμούν να ευχαριστήσουν τους αγαπητούς φίλους του Οργανισμού - Σάββα Σάββα (3 υποτροφίες) και Οικογένεια Σταύρου και Άννας Γκότση (2 υποτροφίες) για την από μέρους τους συμμετοχή στην πραγματοποίηση αυτής της χορηγίας.

Η Πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Οργανισμού LETSHELP εύχονται στους δικαιούχους φοιτητές καλή σταδιοδρομία και κάθε επιτυχία στη ζωή τους.

 

a.jpg b.jpg c.jpg d.jpg e.jpg f.jpg