ΕΠΙΛΟΓΗ 8 ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΥΠΡΟΥ ΓΙΑ ΥΠΟΤΡΟΦΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΜΑΣ

Σήμερα Τετάρτη, 08 Ιουλίου 2020, στις 10μμ, η Πρόεδρος του Οργανισμού μας κ. Κωνσταντία Πίττα παρευρέθηκε σε συνάντηση με το πρόεδρο κ. 'Ακη Σωφρονίου και άλλα μέλη του Σωματείου Ευημερίας Φοιτητών του Πανεπιστημίου Κύπρου. 

Σκοπός της συνάντησης ήταν η επιλογή 8 φοιτητών του Πανεπιστημίου Κύπρου, οι οποίοι στη βάση κοινωνικοοικονομικών κριτηρίων σε συνεργασία με το Σωματείο Ευημερίας Φοιτητών του Πανεπιστημίου Κύπρου, θα λάβουν τις 8 υποτροφίες για το τρέχον ακαδημαικό έτος 19-20.

Οι 8 υποτροφίες (1000 ΕΥΡΩ έκαστη) έχει αποφασιστεί να δοθούν ώς ακολούθως: Νομική (1 υποτροφία LETSHELP), Ηλεκτρολόγων Μηχανικών (1 υποτροφία LETSHELP), Κοινωνικές και Πολιτικές Επιστήμες (1 υποτροφία Οικογένειας Άννας και Σταύρου Γκότση, 1 υποτροφία LETSHELP), Λογιστικής και Χρηματοοικονομικών (2 υποτροφίες κου Σάββα Σάββα 2PLUS AUDIT), Ιατρική (1 υποτροφία Οικογένειας Άννας και Σταύρου Γκότση), Μηχανικών Υπολογιστών (1 υποτροφία κου Σάββα Σάββα 2PLUS AUDIT).

Κατά την διάρκεια της συνάντησης η Πρόεδρος του Οργανισμού μας, αφού ευχαρίστησε τον Πρόεδρο και τα μέλη του Σωματείου Ευημερίας Φοιτητών για την εξαιρετική συνεργασία μας, παρέδωσε επιταγή με το χρηματικό ποσό των 8000 ΕΥΡΩ το οποίο αναλογεί στις 8 υποτροφίες.

Η Πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Οργανισμού LETSHELP επιθυμούν να ευχαριστήσουν τους αγαπητούς φίλους του Οργανισμού - Σάββα Σάββα (3 υποτροφίες) και Οικογένεια Σταύρου και Άννας Γκότση (2 υποτροφίες) για την από μέρους τους συμμετοχή στην πραγματοποίηση αυτής της χορηγίας.

Η Πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Οργανισμού LETSHELP εύχονται στους δικαιούχους φοιτητές καλή σταδιοδρομία και κάθε επιτυχία στη ζωή τους.

 

kon1.jpg kon2.jpg