ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΚΟΥΠΟΝΙΩΝ ΠΑΣΧΑ 2020

Ο Οργανισμός μας στα πλαίσια των γιορτών του Πάσχα ανακοινώνει πως έχουν παραδοθεί δωροκουπόνια τροφίμων σε οικογένειες που αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες. Ειδικότερα φέτος λήφθηκαν υπόψιν οι έκτακτες ανάγκες που έχουν δημιουργηθεί λόγω της πανδημίας του COVID-19. Συνολικά στηρίξαμε 34 περιπτώσεις με 68 κουπόνια αξίας 3400 Ευρώ.

 

Για την Πασχαλινή Περίοδο 2020 επιλέχθηκαν οικογένειες σε συνεργασία με την Φιλόπτωχο Αδελφότητα Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου Κάτω Πολεμιδιών (5), την Φιλόπτωχο Αδελφότητα Ιερού Ναού Αγίου Στυλιανού Λινόπετρας (5), το Σύνδεσμό Αυτισμού Κύπρου (4) και σε συνεργασία με την εφημερίδα ΛΕΜΕΣΟΣ επιλέχθηκαν 20 οικογένειες οι οποίες λόγω της πανδημίας αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες. Ο Οργανισμός LETSHELP επιθυμεί να ευχαριστήσει τους πιο πάνω υπεύθυνους για την συνεργασία καθώς επίσης ευχαριστεί την Υπεραγορά ΚΑΡΣΕΡΑΣ (66 κουπόνια) για την από μέρους τους συμμετοχή με την παραχώρηση επιπλέον κουπονιών (6) προς ενίσχυση της προσφοράς μας σε όσους έχουν ανάγκη.

 

Ο Ιδρυτής του Οργανισμού μας Κος Σωτήρης Πίττας, όλα τα μέλη του Οργανισμού μας και ιδιαίτερα η Πρόεδρος Κα. Κωνσταντία Πίττα ευχόμαστε σε όλο τον κόσμο ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ - ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ και η Ανάσταση του Κυρίου να λυτρώσει όλη την ανθρωπότητα από αυτή την πανδημία.