ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΥΡΗΝΑΣ 30-06-2019

Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου του Οργανισμού μας, της Προέδρου του Οργανισμού κας Κωνσταντίας Πίττα και του Ιδρυτή του Οργανισμού κου Σωτήρη Πίττα εκφράζουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια στο Φροντιστήριο Πυρήνας, στον κο. Γιάννο Παναγιώτου προσωπικά και σε όλα τα ΠΥΡΗΝΟΠΑΙΔΑ που εργάστηκαν για την επιτυχία της χθεσινής φιλανθρωπικής εκδήλωσης 30-06-2019 στο ANODOS LIVE.  

Είναι μεγάλη χαρά να βλέπεις τέτοιες φιλανθρωπικές εκδηλώσεις οι οποίες δημιουργήθηκαν με τόση αγάπη από Δασκάλους και Μαθητές. Είναι μεγάλη ελπίδα για τον άνθρωπο να ακούς στον απολογισμό της χρονιάς ενός Εκπαιδευτηρίου ανάμεσα και παράλληλα στην εκπαιδευτική ύλη που καλύφθηκε, να έχουν πραγματοποιηθεί τόσες πολλές πολιτιστικές-φιλανθρωπικές εκδηλώσεις.

Είναι μεγάλη χαρά επίσης να βλέπεις πως υπάρχουν «Δάσκαλοι» οι οποίοι εκτός από τις γνώσεις διδάσκουν την ανθρωπιά και να βλέπεις νέα παιδιά να προσφέρουν με ανιδιοτέλεια προς τον συνάνθρωπό τους.

Φίλε «Δάσκαλε» κ. Γιάννο Παναγιώτου, φίλοι εκπαιδευτικοί του Φροντιστηρίου Πυρήνας και αγαπητά Πυρηνόπαιδα σας ευχαριστούμε και σας συγχαίρουμε, μας τιμά ιδιαίτερα η συνεργασία μαζί σας ως συνδιοργανωτές της εκδήλωσης.

Ευχαριστούμε το Anodos Live και τους <<Εξ Αποστάσεως>>, όλους τους χορηγούς, τους δωροθέτες και όλους τους φίλους που μας τίμησαν με την παρουσία τους. Όλα τα έσοδα της χθεσινής εκδήλωσης θα διατεθούν για στήριξη φοιτητών και μαθητών.

 

 

a1.jpg a10.jpg a11.jpg a12.jpg a2.jpg a3.jpg a4.jpg a5.jpg a6.jpg a7.jpg a8.jpg a9.jpg