ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΥΗΜΕΡΙΑΣ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΥΠΡΟΥ

Πραγματοποιήθηκε χτές Παρασκευή, 21 Ιουνίου 2019, στις 11μμ, συνάντηση μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Οργανισμού μας με τον κ. Άκη Σωφρονίου, πρόεδρο του Σωματείου Ευημερίας Φοιτητών του Πανεπιστημίου Κύπρου και τον κ. Βάκη Ανδρέου - Ταμία του Σωματείου Ευημερίας Φοιτητών του Πανεπιστημίου Κύπρου. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου Κύπρου και σκοπός της ήταν η περεταίρω συνεργασία του Φιλανθρωπικού μας Ιδρύματος με το Σωματείο Ευημερίας Φοιτητών του Πανεπιστημίου Κύπρου. 

Κατά την συνάντηση ο κ. Σωφρονίου μας ανέπτυξε τους τρόπους με τους οποίους θα μπορούσαμε να ενισχύσουμε την υφιστάμενη συνεργασία μας με το Σωματείο Ευημερίας Φοιτητών και ακολούθως η Πρόεδρος του Οργανισμού μας υπογράμμισε την ικανοποίηση του Οργανισμού μας για την μέχρι τώρα συνεργασία μας με το Σωματείο Ευημερίας Φοιτητών. Στην συνάντηση αυτή ήταν παρών ο φίλος, συνεργάτης και υποστηριχτής του Οργανισμού μας κ. Σάββας Σάββα (SC Audit LTD) ο οποίος ανακοίνωσε στους παρευρισκόμενους την αύξηση της από μέρους του συνεισφοράς μέσω του Οργανισμού μας από μια (1) υποτροφία των 1500 σε τρείς (3) υποτροφίες των €1000. 

Επίσης στην συνάντηση παρουσιάσαμε στους εκπροσώπους του Σωματείου Ευημερίας Φοιτητών του Πανεπιστημίου Κύπρου την κοινή φιλανθρωπική δράση του Οργανισμού μας με το Ιδιωτικό Φροντιστήριο ΠΥΡΗΝΑΣ, στην παρουσία του φίλου κ. Γιάννου Παναγιώτου και συζητήσαμε μελλοντικές φιλανθρωπικές εκδηλώσεις που θα ανακοινωθούν προσεχώς προς ενίσχυση του Σωματείου Ευημερίας Φοιτητών. 

Ο Οργανισμός μας ευχαριστεί τον πρόεδρο και τα μέλη του Σωματείου Ευημερίας Φοιτητών του Πανεπιστημίου Κύπρου για την θερμή φιλοξενία και την αγαστή συνεργασία καθώς επίσης και την ξενάγηση στο Κέντρο Πληροφόρησης - Βιβλιοθήκη «Στέλιος Ιωάννου» το οποίο είναι πραγματικά ένα έργο σταθμός για την χώρα μας.

 

 

1.jpg 10.jpg 11.jpg 11a.jpg 12.jpg 13.jpg 14.jpg 15.jpg 15a.jpg 16.jpg 17.jpg 18.jpg 1a.jpg 2.jpg 3.jpg 4.jpg 5.jpg 6.jpg 7.jpg