ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΚΟΥΠΟΝΙΩΝ ΠΑΣΧΑ 2019

Ο Οργανισμός μας στα πλαίσια των γιορτών του Πάσχα ανακοινώνει πως έχουν παραδοθεί δωροκουπόνια τροφίμων, ειδών ένδυσης και υπόδησης σε παιδιά οικογενειών που αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες. Συνολικά στηρίξαμε 37 περιπτώσεις με 169 κουπόνια αξίας 8450 Ευρώ.

Για την Πασχαλινή Περίοδο 2019 επιλέχθηκαν παιδιά από το Περιφερειακό Λύκειο Αποστόλου Λουκά Κολοσσίου (9), την Φιλόπτωχο Αδελφότητα Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου Κάτω Πολεμιδιών (8), την Φιλόπτωχο Αδελφότητα Ιερού Ναού Αγίου Στυλιανού Λινόπετρας (5), Γυμνάσιο Ζακακίου (5), Ιδιωτικό Φροντιστήριο ΠΥΡΗΝΑΣ (5), Σύνδεσμός Αυτισμού Κύπρου (3). Φέτος στηρίξαμε επίσης και 2 μεμονομένες περιπτώσεις οι οποίες αποτάθηκαν απευθείας στον Οργανισμό μας. Ο Οργανισμός και ιδιαίτερα η Πρόεδρος του Οργανισμού Κα. Κωνσταντία Πίττα θα ήθελε να ευχαριστήσει τους υπεύθυνους, τα συμβούλια και τις γραμματείες των Σχολείων και των Ιδρυμάτων αυτών για την συνεργασία.

Ο Οργανισμός LETSHELP θα ήθελε να ευχαριστήσει επίσης τα καταστήματα ΚΑΡΣΕΡΑΣ(υπεραγορά-76 κουπόνια), DELNICOL (είδη ένδυσης-38 κουπόνια), FEET FIRST (είδη υπόδησης-42 κουπόνια) και ΤΟ ΜΩΡΟ (είδη ένδυσης-13 κουπόνια) για την από μέρους τους συμμετοχή με την παραχώρηση επιπλέον κουπονιών προς ενίσχυση της προσφοράς μας σε όσους έχουν ανάγκη.

Με την ευκαιρία των γιορτών του Πάσχα η Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Οργανισμού εύχεται σε όλο το κόσμο ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ και ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ.