ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΧΡΗΜΑΤΙΚΟΥ ΠΟΣΟΥ - ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΙΚΡΗΣ ΖΩΗΣ

Ο φιλανθρωπικός Οργανισμός LETSHELP ενημερώνει πως έχει παραδοθεί στην οικογένεια της μικρής Ζωής, μετά από επίσκεψη της Προέδρου του Οργανισμού στο σπίτι της οικογένειας, το ποσό των 7.250 Ευρώ. Η Πρόεδρος του Οργανισμού μας διαβεβαίωσε την οικογένεια πως η προσπάθεια ενισχυσης της μικρής Ζωής θα συνεχιστεί.

 

Το χρηματικό αυτό ποσό συγκεντρώθηκε από την διοργάνωση του καρναβαλίστικου χορού του Οργανισμού στις 08 Μαρτίου 2019, μέσα στα πλαίσια ενίσχυσης του φιλανθρωπικού του σκοπού, και αφού προηγήθηκε απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Οργανισμού μας ημερομηνίας 31/01/2019 όπως όλα τα έσοδα της εκδήλωσης να διατεθούν για τις θεραπείες και την στήριξη της μικρής Ζωής.

 

Κατά την επίσκεψή μας παραδόθηκε επίσης στην οικογένεια και σχετική λίστα με όλους τους χορηγούς της εκδήλωσης και της συνεισφοράς τους. Εκ μέρους της Προέδρου Κας Κωνσταντίας Πίττα, του Αντιπροέδρου Κου Σωτήρη Πίττα και όλου του Συμβουλίου του Οργανισμού θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ξανά τους Χορηγούς της καρναβαλίστικής μας εκδήλωσης Michael Vorkas & Partners LLC, S.C Audit LTD, N. Pirilides & Associates, CSC Christodoulou Chartered Certified Accountants Business Advisors, Michalis Tsitsekkos & Associates LLC, Joannides+Co Accountants and Management Consultants, Andreas Sofocleous & Co LLC BDO, LBM Document Solutions, Giorgos Landas LLC, Marios-Yiouli Jewellery, ARC Architects Engineers, Intelicom Solutions, Westring Group, Panayiotis Sweetcorner, Soteris Pittas & Co LLC, Magnumserve Corporate Services καθώς επίσης και όλους τους φίλους του Οργανισμού που παρευρέθηκαν.

Με την ευκαιρεία αυτής της ανακοίνωσης ο Οργανισμός μας επιθυμεί να ενημερώσει επίσης πως για τον ίδιο σκοπό - την ενίσχυση της μικρής Ζωής - συνδιοργανώνει με το Φροντιστήριο ΠΥΡΗΝΑΣ την 1η Μαϊου την Θεατρική Παράσταση <7 ΘΕΑΤΡΙΚΟΙ ΜΟΝΟΛΟΓΟΙ> στο Δημοτικό Θέατρο Λάρνακας και προσκαλούμε όλο τον κόσμο να αγκαλιάσει αυτήν μας την προσπάθεια.