ΑΠΟΝΟΜΗ ΣΠΟΥΔΑΣΤΙΚΩΝ ΧΟΡΗΓΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟ LETSHELP ΣΕ 3 ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΥΠΡΟΥ

Πραγματοποιήθηκε χτές Δευτέρα, 08 Απριλίου 2019, στις 10μμ, εκδήλωση απονομής τριών υποτροφιών ύψους €1,500 από τον μη κυβερνητικό, μη κερδοσκοπικό οργανισμό Letshelp σε φοιτητές του Πανεπιστημίου Κύπρου. Οι υποτροφίες δόθηκαν στη βάση κοινωνικοοικονομικών κριτηρίων σε συνεργασία με το Σωματείο Ευημερίας Φοιτητών του Πανεπιστημίου Κύπρου.

Η εκδήλωση φιλοξενήθηκε στο κτήριο Συμβουλίου-Συγκλήτου Αναστάσιος Γ. Λεβέντης και σε αυτήν παρέστησαν, πέραν των φοιτητών-υποτρόφων, ο ιδρυτής του Letshelp κύριος Σωτήρης Πίττας, η πρόεδρος Κωνσταντία Πίττα καθώς επίσης ο κύριος Άκης Σωφρονίου, πρόεδρος του Σωματείου Ευημερίας Φοιτητών του Πανεπιστημίου Κύπρου, η κα Έλενα Φτιάκα - Αντιπρόεδρος, ο κος Βάκης Ανδρέου - Ταμίας, η κα Χριστίνα Ματσούκα Ανδρέου  - Γραμματέας και η κα Λίνα Κασσιανίδου - Μέλος.

Παραδίδοντας τις υποτροφίες, ο κύριος Πίττας εξήγησε τους σκοπούς και στόχους του οργανισμού καθώς και την πρόθεσή του για περαιτέρω στήριξη φοιτητών του Πανεπιστημίου Κύπρου που έχουν ανάγκη. Ο κύριος Σοφρωνίου ευχαρίστησε θερμά τον κύριο Πίττα, την κυρία Πίττα για τη σημαντική προσφορά τους, και συμφωνήθηκε ότι η συνεργασία ανάμεσα στο Letshelp και το Πανεπιστήμιο Κύπρου θα εμβαθυνθεί και θα ενδυναμωθεί περαιτέρω.

Ο Οργανισμός μας ευχαριστεί τον πρόεδρο και τα μέλη του Σωματείου Ευημερίας Φοιτητών του Πανεπιστημίου Κύπρου για την θερμή φιλοξενία και την αγαστή συνεργασία καθώς επίσης και την ξενάγηση στο Κέντρο Πληροφόρησης - Βιβλιοθήκη «Στέλιος Ιωάννου» το οποίο είναι πραγματικά ένα έργο σταθμός για την χώρα μας.

 

 

1.jpg 10.jpg 2.jpg 3.jpg 4.jpg 5.jpg 6.jpg 7.jpg 8.jpg 9.jpg