ΑΠΟΝΟΜΗ ΣΠΟΥΔΑΣΤΙΚΩΝ ΧΟΡΗΓΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟ LETSHELP ΣΕ 3 ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΥΠΡΟΥ

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Δευτέρα, 18 Φεβρουαρίου 2019, στις 12μμ, εκδήλωση απονομής τριών υποτροφιών ύψους €1,000 από τον μη κυβερνητικό, μη κερδοσκοπικό οργανισμό Letshelp σε φοιτητές του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου. Οι υποτροφίες δόθηκαν στη βάση κοινωνικοοικονομικών κριτηρίων σε συνεργασία με το Σωματείο Ευημερίας Φοιτητών του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου.

Η εκδήλωση φιλοξενήθηκε στα γραφεία του οργανισμού και σε αυτήν παρέστησαν, πέραν των φοιτητών-υποτρόφων, ο ιδρυτής του Letshelp κύριος Σωτήρης Πίττας, η πρόεδρος Κωνσταντία Πίττα και άλλα μέλη του Συμβουλίου του Οργανισμού, καθώς επίσης ο κύριος Νικόλας Ιορδάνους, πρόεδρος του Σωματείου Ευημερίας Φοιτητών και Αντιπρόεδρος του Συμβουλίου συνοδευόμενος από στελέχη της ΥΣΦΜ του Πανεπιστημίου.

Παραδίδοντας τις υποτροφίες, ο κύριος Πίττας εξήγησε τους σκοπούς και στόχους του οργανισμού καθώς και την πρόθεσή του για περαιτέρω στήριξη φοιτητών του Πανεπιστημίου που έχουν ανάγκη.

Ο κύριος Ιορδάνους ευχαρίστησε θερμά τον κύριο Πίττα, την κυρία Πίττα και τα άλλα στελέχη του Letshelp για τη σημαντική προσφορά τους, που πέραν της στήριξης των φοιτητών συνιστά και έμπρακτη στήριξη και εμπιστοσύνη στο γενικότερο έργο του Πανεπιστημίου. Συμφωνήθηκε ότι συνεργασία ανάμεσα στο Letshelp και το Πανεπιστήμιο θα εμβαθυνθεί και θα ενδυναμωθεί περαιτέρω με συγκεκριμένες δράσεις το επόμενο διάστημα.