ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΕΠΙΤΑΓΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΦΡ. ΠΥΡΗΝΑΣ - ΕΙΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΤΟΝ ΑΔΥΝΑΜΟ ΚΡΙΚΟ

Ο Οργανισμός μας με μεγάλη χαρά ανακοινώνει πως παρέλαβε χτες Πέμπτη 14-02-19, επιταγή 890 ΕΥΡΩ από τα παιδιά του Ιδιωτικού Φροντιστηρίου ΠΥΡΗΝΑΣ. Τα παιδιά του Φροντιστηρίου ΠΥΡΗΝΑΣ εξασφάλισαν αυτό το χρηματικό ποσό από την συμμετοχή τους στο τηλεοπτικό παιχνίδι του ΡΙΚ 1 – Ο ΠΙΟ ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΚΡΙΚΟΣ και είχαν επιλέξει όπως τα έσοδα από την συμμετοχή τους στο παιχνίδι να γίνουν εισφορά στον φιλανθρωπικό Οργανισμό μας.

Είναι μεγάλη η χαρά να βλέπεις νέους και νέες να θέλουν να προσφέρουν στον συνάνθρωπό τους και μας τιμά ιδιαίτερα η επιλογή του δικού μας Οργανισμού για την διάθεση αυτής της προσφοράς τους σε ανθρώπους που την χρειάζονται.

Είναι μεγάλη χαρά επίσης να βλέπεις πως υπάρχουν «Δάσκαλοι» οι οποίοι εκτός από τις γνώσεις διδάσκουν στους μαθητές τους την ανθρωπιά και την ανιδιοτελή προσφορά προς τον συνάνθρωπό τους και μας τιμά ιδιαίτερα η συνεργασία μας με αυτούς.

Η Πρόεδρος και τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Οργανισμού LETSHELP ευχαριστούν και συγχαίρουν όλα τα παιδιά του Φροντιστηρίου Πυρήνας και ιδιαίτερα τον καθηγητή τους κ. Γιάννο Παναγιώτου για την πρωτοβουλία τους.

Φίλε «Δάσκαλε» κ. Γιάννο Παναγιώτου και αγαπητά Πυρηνόπαιδα σας ευχαριστούμε και σας συγχαίρουμε για την φιλανθρωπική πράξη σας.