ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΚΟΥΠΟΝΙΩΝ ΠΑΣΧΑ 2018

Ο Οργανισμός μας στα πλαίσια των γιορτών του Πάσχα ανακοινώνει πως έχουν παραδοθεί δωροκουπόνια τροφίμων, ειδών ένδυσης και υπόδησης σε παιδιά οικογενειών που αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες. Συνολικά στηρίξαμε 41 περιπτώσεις με 177 κουπόνια αξίας 8850 Ευρώ.

Για την Πασχαλινή Περίοδο 2018 επιλέχθηκαν παιδιά από το Λύκειο Κολοσσίου, την Φιλόπτωχο Αδελφότητα Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου Κάτω Πολεμιδιών, Δημοτικό Σχολείο Λεμεσού Ζ' (ΚΒ) Αποστόλου Ανδρέα, Ιδιωτικό Φροντιστήριο ΠΥΡΗΝΑΣ, Antoniades Educational Center, Σύνδεσμός Αυτισμού Κύπρου. Φέτος για πρώτη φορά στηρίζουμε επίσης και 5 περιπτώσεις ηλικιωμένων σε συνεργασία με το Παρατηρητήριο Τρίτης Ηλικίας. Ο Οργανισμός και ιδιαίτερα η Πρόεδρος του Οργανισμού Κα. Κωνσταντία Πίττα θα ήθελε να ευχαριστήσει τους υπεύθυνους, τα συμβούλια και τις γραμματείες των Σχολείων και των Ιδρυμάτων αυτών για την συνεργασία.

Ο Οργανισμός LETSHELP θα ήθελε να ευχαριστήσει επίσης τα καταστήματα ΚΑΡΣΕΡΑΣ(υπεραγορά-84 κουπόνια), DELNICOL (είδη ένδυσης-35 κουπόνια), FEET FIRST (είδη υπόδησης-41 κουπόνια) και ΤΟ ΜΩΡΟ (είδη ένδυσης-17 κουπόνια) για την από μέρους τους συμμετοχή με την παραχώρηση επιπλέον κουπονιών προς ενίσχυση της προσφοράς μας σε όσους έχουν ανάγκη.

Με την ευκαιρία των γιορτών του Πάσχα η Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Οργανισμού εύχεται σε όλο το κόσμο ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ και ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ.